2 x een intiem Concert in Norg
A)
zondag 26 mei 2019
aanvang: 11.30 uur
B)
maandag 27 mei
aanvang: 15.00 uur

Pernilla kannapinn – zang & viool
Erik Huele – piano

– Pernilla Kasnnapinn : eigen composities en liederen
– Erik Satie :  Gymnopédies
– Huele: eigen composities
– Jazz ballads

locatie:  “Piano in t bos”,  Oosterduinen te Norg
Entree: € 15
reserveren noodzakelijk: erikhuele@hotmail.com
ivm adres podium

In   “Piano in t bos” zal op zondagmiddag 26 mei een heel bijzonder optreden zijn van Duits Finse Pernilla Kannapinn met Erik Huele.
Samen maken zij een muzikale reis door onbekend terrein met piano, stem, viool.

when life gives you rain, make cosy music in a caravan and cuddle with your fur-nose 😉 coming from the Herzberg Festival and waiting for clothes to dry in b…
youtu.be
Hoorneboeg in Hilversum Monday 22 April 2019 Holland https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.kickstarter.com%2Fprojects%2Fexo10%2Fa-tale-of-darkness…
youtu.be
Pernilla Kannapinn is een muzikant en een reiziger. Ze is een dromer, een zielsverwant, een mens. Ze is zowel kunstenaar als componist, leerling en leraar, vinder en zoeker, zanger en violist.  Pernilla Kannapinn is een fenomeen. Het lijkt wel alsof ze rechtstreeks uit een andere dimensie is gestapt om ons met muzikale sterrenstof te besprenkelen.  Soms zacht en vloeiend, soms rauw en scheurend en knarsend, soms frivool en soms bedachtzaam…. Altijd muzikaal, eerlijk, puur en recht uit het hart.

Voor Erik Huele, Conservatorium Amsterdam en Utrecht (afgestudeerd bij Bert van den Brink en Jasper van ’t Hof), is improvisatie essentieel in zijn spel: de vrijheid om zich in het nu te laten inspireren.
Eerdere cd’s o.a. Talking Trees – Solo Piano (Uit de Pers: ” een aanrader voor liefhebbers van elegant en mystiek pianospel “),  een Satie album voor cello en piano: erikplayssatie.com (de Pers: ”Slow music in optima forma “), Friday the Fourteenth – Erik Huele Ensemble en Traces Mundial met de Flamenco Latin groep Tinto Sol.
zie Youtube: Huele-Praful , Huele-Grudaj.
Hij geniet van samen zingen in de Meezingconcerten die hij organiseert.
In zijn spel en wekelijkse samenzang-groepen is improvisatie essentiëel: omgaan met het onvoorziene, het magische, luisteren naar wat de muziek in je wil.
In 1986 werd hem de Groningse Henry de Wolf Jazzprijs toegekend met lof voor zijn pianospel en organisatorische kwaliteiten.
Hij gaf  concerten in Amsterdam in het Bimhuis en live Radio 4 Spiegelzaal in Concertgebouw en in Zwitserland, Duitsland & Engeland